(recept
si oblíbili 4 návštěvníci)
Vinná klobása na černém pivu
Potřebné ingredience
1 kg vinné klobásy, 200 g anglické slaniny, 2 větší cibule, 3-4 stroužky česneku, olej, sůl a pepř, 200 g rajčatového protlaku, 200 ml černého piva, 2 lžíce cukru
Postup přípravy
Z vinné klobásy stočíme deset středně velkých šneků a sepneme je špejlí. Pak je z obou stran krátce osmahneme na oleji a dáme do pekáčku. Do stejné pánve dáme slaninu nakrájenou na nudličky a vyškvaříme ji. Přidáme cibuli a česnek a 5 minut smažíme, pak vmícháme protlak, cukr a černé pivo. Osolíme a opepříme podle chuti, směsí přelijeme klobásky a pečeme 15 až 20 min. v troubě při 200 ºC.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
zuzka89
(upraveno)
16. 3. 2012, 13:00
To vypadá dobře

nahlásit